Dit is wat mannen willen: de MENcare Concept Store!

Elke man moet zijn huid verzorgen

Mannen bezoeken regelmatig de kapper, maar om er aantrekkelijk, gezond en succesvol uit te zien is er echt meer nodig. We leven in een visuele wereld en zijn altijd en overal zichtbaar; denk aan je profielfoto op LinkedIn, een selfie op Facebook, een videoconferentie of webinar. Elke man zou tiptop voor de dag moeten komen.

Een verzorgd uiterlijk opent deuren

Weet je dat mensen onbewust meer aangetrokken zijn tot een verzorgd persoon? Volgens Amerikaans onderzoek wordt het vertrouwen en aantrekkingskracht tussen mensen voor 55% bepaald door het uiterlijk. 
Verzorgde mannen zijn dus aantrekkelijker! Het is bewezen* dat ze een betere baan, een hoger salaris, een leukere partner hebben en als intelligenter worden aangezien.

Huidverzorging is, net zoals tanden poetsen, een basisverzorging van je ochtendritueel dat slechts 30 seconden tijd in beslag neemt.

*Bron: Studie en boek van dokter Helga van den Elzen ‘Je kop is je kapitaal’

Videofragment uit de documentaire Man Upgrade van Jana van den Broek

Het mekka van mannenverzorging

Sommige verzorgingsproducten kunnen gemakkelijk online besteld worden. Echter, zonder persoonlijk advies bezorgt je dat niet enkel een hoop keuzestress, maar vaak blijft het gewenste resultaat ook uit. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De Skin & Shave Expert weet perfect wat jij nodig hebt met een all-in-one product.

Is de drempel je net iets te hoog om een schoonheidssalon binnen te stappen? Bezoek dan eens een MENcare concept store. Deze zijn de one-stop voor huid, haar en baard en is helemaal zoals mannen het graag willen: snel en efficiënt.

Een concept store bij jou in de buurt kun je vinden via www.men3.shop

Upgrade jouw salon!

Wil jij ook de moderne man aan je binden en jouw salon naar een hoger niveau tillen? Zou het niet geweldig zijn als jij met MENcare meer omzet kan genereren?

Je hoeft het niet alleen te doen! Sluit je aan bij CosMENtis en haal 15 jaar ervaring in huis. Krijg een netwerk aan partners die elkaar helpen en ondersteunen. Wacht niet langer! Samen bouwen we een stevig fundament voor de upgrade van jouw salon naar een MENcare concept store.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom dagelijkse huidverzorging geen bedreiging vormt voor je mannelijkheid