Winter is coming!

Op een grauwe novembermorgen stap je de deur uit met je sporttas en de gure wind slaat je in het gezicht. Omdat je net uit de douche komt, voelt je huid direct trekkerig aan. Dit is niet zo gek; door de testosteron in je lichaam droogt je huid nu eenmaal sneller uit dan die van een vrouw en kun je last krijgen van jeuk of rode plekjes in het gezicht. Dit geeft een trekkerig gevoel. Je kunt wel stiekem in de toilettas van je vriendin of partner graaien om haar dagcrème op te smeren, maar echt goed voor je werken zal het niet. ‘Waarom niet?’ vraag je je nu misschien af. Omdat jouw huid enkel baat heeft bij verzorgingsproducten die speciaal zijn aangepast aan de man.  


Want, zoals mental coach Glenn van den Bossche al opmerkt: ‘Eigenlijk is het ongelooflijk dat wij als sportieve mannen wel ons lichaam blijven trainen zodat we er goed uitzien, maar dat we vergeten om onze huid op dezelfde manier te behandelen, terwijl dit ons grootste orgaan is, waar we ons hele leven nog mee vooruit moeten. Het bekende gezegde luidt dan ook niet voor niets: je goed in je vel voelen.’

Keep it simple 

Veel mannen denken dat het hartstikke veel werk kost om hun huid iedere dag te verzorgen en ze zien dan in gedachten de 20 potjes crème van hun partner in de badkamer voor zich. Maar niets is minder waar. Na het tandenpoetsen maak je er simpelweg ook een gewoonte van om twee pompjes van de Maximum Renewal Moisturizer op je huid te smeren, zodat je er weer gezond en energiek uitziet. Weg met die grauwe winterhuid! 

Boost your skin

In de koude wintermaanden staan natuurlijk ook de feestdagen zoals kerst en oud & nieuw weer voor de deur. Hoe gaaf is het dan om jezelf een ‘Powerboost treatment’ cadeau te doen? Na deze korte skincare treatment van 15 minuten for men only, ervaar je onmiddellijk zichtbaar en voelbaar resultaat.  Hiermee kom jij heerlijk ontspannen de feestdagen door. Je huid wordt grondig gereinigd en gehydrateerd en je zult je herboren voelen op het moment dat je weer buiten staat. 

Your Invisible, Unforgettable Signature

Om het feestje voor je huid compleet te maken, zorg je er natuurlijk voor dat je er niet alleen fris en fruitig uitziet tijdens de feestdagen, maar dat je ook nog eens lekker ruikt. Zodat jij woest aantrekkelijk 2020 in kunt gaan. Het nieuwe MEN³ Parfum  kan een handje helpen om jouw territorium af te bakenen met een aantrekkelijke geur ;)  en is vanaf nu verkrijgbaar in al onze Expertshops. 

Jouw skincoach4MEN  & CosMENtis wensen je alvast hele fijne feestdagen!

Reacties

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Depuis que j'utilise 4V00, je n'ai plus d'irritation et de rougeur. Ma peau respire et je ressens un sentiment de fraîcheur.
    Je recommande ce produit de haute qualité

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie. Voor vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij www.cosmentis.com of 0032 479 458359.

Populaire posts van deze blog