2020 De professionele retailer succesvoller dan ooit tevorenQuote: “Online is de toekomst – Online is succes boeken – Ga Online … Winkelverkoop is out…” 

Dit zijn veelal publiciteitscampagnes en slogans van de e-commerce giganten en prijzenjagers die mikken op een zeer groot marktaandeel. 

Als je even verder kijkt, zie je dat er toch heel wat succesvolle, fysieke zaken zijn die blijven groeien. Hoe komt dat? Deze zaken werken met gerichte verkoop en zijn zo de massaverkoop een stapje voor. Ze selecteren unieke producten en bieden een buitengewone service aan de consument.
Advies van Kristel Zenhuis te Haacht


Met hun professionele kennis en correct en resultaat gericht advies houden zij zich staande, ook in een tijd waarin de ketens domineren en online de kleinere zaken beconcurreren.

Is het nodig dat elke vooruitstrevende professional al zijn aandacht richt op een uniek samengesteld assortiment? Is dat de sleutel tot succes? Wij van CosMENtis* denken van wel. 


Een uniek en specifiek productaanbod en beleving. Dit nieuw type ‘concept stores en lifestyle shops’, waar het gaat om beleving en persoonlijke advies, wint de strijd. Deze vorm van lokale verkoop is volgens onze visie dé toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat de Skincare-professionals en kappers zich van de massa kunnen onderscheiden door een exclusief productaanbod en dito service. Heb je al eens gedacht aan kwalitatieve producten die specifiek ontwikkeld zijn voor drukbezette (zaken)mannen? Producten voor mannen met eczeem, jeuk of schilfers ter hoogte van de baard? Heb je al eens gedacht aan hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde producten met Belgisch label?


Gryson conceptstore Gent - MEN³ 100% Belgisch

Al eens gedacht aan een Skin & Shave event?

Skin & Shave event 'Zijn haar' wellen

Act now,   

Watch your customers smile

& your sales grow. *CosMENtis is ruim 15 jaar expert in anti-age huidverzorging voor mannen. CosMENtis is dé nummer één partner voor Skincare Professionals die kiezen voor Superieure kwaliteit en beleving inzake Huidverbetering, Anti-Aging & Scheren voor hun mannelijk cliënteel.  info@cosmentis.com - 016/202533


Skin & Shave Expert Ann van Man-exclusief te Oudenaarde

Reacties

Populaire posts van deze blog