WANNEER HYGIËNE HET ALLERBELANGRIJKST IS! Dé eco-revolutie!


WANNEER HYGIËNE HET ALLERBELANGRIJKST IS!

Klik hier voor de video


Corona veranderde in sneltempo de wereld en hoe we toekomstgericht gaan werken. Dit heeft helaas ook een zeer grote impact op jouw zaak.  Met de nodige hygiënemaatregelen en milieuvriendelijk (vegan) wegwerpmateriaal (kompressen, handdoeken, haarbanden, washandjes…) kan jij jezelf en jouw klanten beschermen. 

Maak jouw zaak klaar voor de toekomst … Niets dan voordelen...


100% Hygiënisch
Klanten appreciëren nu meer dan ooit zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorgingen. Onze handdoeken, kompressen, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Deze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen.
Luxe uitstraling.
Deze' wegwerphanddoeken hebben een luxe uitstraling, een superzachte touch en is de absorberende kracht even groot dan die van katoen.
Gedaan met wassen en drogen! 
Deze milieuvriendelijke handdoeken en accessoires zijn geschikt voor eenmalig gebruik en vergaan binnen de 8-12 weken op de composthoop of in de compostbak.
Zijn deze cellulose wegwerpversies ECHT goedkoper ? JA ECHT!
1/ Ze besparen per wasmachine gemiddeld 50 l (drink)water. Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater. 2/ Ze besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken. 3/ Ze Besparen op van jouw kostbare tijd en/of personeelskost (=gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen)
Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres of handdoek kost gemiddeld € 0.45, de kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.06 (20*20 cm) - € 0.33 (dikke kompressen van 80*40 cm)
Milieuvriendelijk en duurzaam - Dé eco revolutie!
Deze vegan wegwerpversies zijn gemaakt van 100 % geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Eens gebruikt degraderen ze binnen de 8 tot 12 weken, ze worden als het ware verteerd. 
Tip De gebruikte kompressen, handdoeken of washandjes zijn ideaal om nadien nog te gebruiken om te poetsen vooraleer ze bij de compost of in de papierbak te gooien.
Leuke weetjes:
Voor elke boom dat er gerooid wordt worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen.
Zelf het water dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt. 
PRIJSLIJST, HOEVEELHEDEN, MODELLEN, ACCESSOIRES, KLEUREN EN AFMETINGEN? STUUR EEN MAIL OF BEL KATLEEN@COSMENTIS.COM - 0479/458359 - 016/202533
                                            # Opgelet: niet verkrijgbaar per stuk.
Een greep uit de modellen en toepassingen. 
Facial Towel (20*20): 0.06€ / stuk
Tip: alternatief voor wattenschijfjes bij mannenbehandelingen
Haarband : € 0.16 - € 0.28 /stuk (XL)
Baardkompres (dikke), pedicure of manicuremat (dunne), hoofdkussenbeschermer, gelaatsverzorgingen….
Dunne kompressen voor Pedi- en manicure, gastendoekje: (60*40) : € 0.16 / stuk
 Meer toepassingen kan je terugvinden via deze site www.MEN3eco.be 
Alle bovenstaande producten zijn vervaardigd uit 'vegan' cellulosevezels afkomstig van de uiterst snelgroeiende eucalyptus en ceder bomen. Hieronder een korte schets hoe we hiermee maximaal het milieu beschermen. Doen jullie ook mee? 
Mail of bel voor info: katleen@cosmentis.com  +32 479458359 
DE ECO REVOLUTIE ! Wegwerp - Hygiënisch - Milieuvriendelijk.
De hele levenscyclus van deze wegwerpmaterialen van cellulose heeft als doel om de impact op het milieu drastisch te verminderen. Zo dragen wij allen bij om de natuur in ere te houden. Deel dus zeker deze blog met al jouw natuurvrienden. 


Reacties

Populaire posts van deze blog