Winter! Tijd voor het MEN³- virus


Winter. Regen, kou en gure zorgen drogen de huid uit. En dan zijn er ook de mondmaskers nog. Dit alles zorgt voor huidproblemen ter hoogte van de baardstreek.

Juist nu vraagt de huid nóg meer aandacht. Want, schilfers, eczeem, baardroos en jeuk daar zit niemand op te wachten. Elimineer huidirritatie! MEN³ heeft de oplossing voor een vlekkeloos glad resultaat:

De ouderwetse manier van nat scheren, zoals je opa dat deed, is de beste manier om de conditie van de huid in optimale gezondheid te houden. Wat heb je daarbij nodig? We houden het scheerritueel simpel:

  • Pre Shave – voor een goede voorbereiding en bescherming.
  • Safety Razor en Brush – voor makkelijker en minder risicovol scheren.
  • Shaving cream – voor een glad resultaat.
  • Aftershave – verzorgt en houdt de baardzone gezond. De ultieme afsluiter.

Een extra hulpmiddel om de huid gezond te houden is een goede slaaphygiëne. Meer daarover in onze nieuwe blog.


Boost your skin! Kies voor all-in-one en ontvang al het bovenstaande voor gezond scheren & hydrateren in 1 box. De MEN³ Experience Box: alles voor een healthy en goodlooking baardstreek én voor 6 maanden dagelijks gebruik. Zalig zuinig!  De onmisbare box om elke dag eruit te zien als een zelfbewust, perfecte gentlemen.

Extra opfrisbeurt nodig? Een portie persoonlijke aandacht? Onze expertkappers en huidcentra hopen snel weer open te gaan en je te verwelkomen.#Belgisch #helend #milieuvriendelijk #dierproefvrij #vegan #men3 #cosmentis #shoplocal #scherenenhydrateren  #skinandshave #mencare #baardroos #schilfers #eczeem #men3 #theperfectshave #beardlife #mensstyle #aftershave 

Reacties

Populaire posts van deze blog