Jawel, ook in België is er armoede! "Cijfers liggen stuk hoger dan verwacht, 1 op de 5 is tussen 18 en 25 jaar.” Mede door de verregaande gevolgen van het virus (geen klussen= geen inkomen) slapen meer en meer Belgen op straat.


Hoog tijd om een steentje bij te dragen! Deze maand (maart 2022) gaat de winst op elke MEN³ experience box INTEGRAAL naar dit mooie project. Met dank aan Daisy Lynch en haar team voor dit mooie initiatief, Jan Desair en Barber Rabi voor de onvoorwaardelijke steun! Steun jij ook?

Wat is het doel van The Rich network ?

Het hele team wil met deze actie de lokale handelaars van Antwerpen enthousiasmeren om hun diensten of producten is open te stellen voordoelgroepen die het minder makkelijk hebben. Dit kunnen mensen zijn in armoede, personen met een ernstige ziekte, of andere doelgroepen...

Als hierin ook maar een klein deel van de handelaars in mee stapt, maken we voor zoveel mensen al een enorm verschil. En dat zorgt dan opnieuw voor een ripple effect waarin we bouwen aan een meer inclusieve samenleving.

Leiding project - Daisy Lynch
Film & productie - Tiemen Vergeylen
Assistentie - Dorien De Brabanter
Support - Gregory De Smet & Matthias Lievens

#daklozeninbelgie #men3experiencebox
#TheRitch #TheRitchNetwork #Connecting #Inspiration #giveback #inclusion #inclusivebusiness #entrepreneur #team #men3skincareandshaving #cosmentis #MEN3


Reacties

Populaire posts van deze blog