MEN³ werkt samen met het mannelijk testosteron.

Hi Guys!

Het is volop zomer dus tijd om extra te hydrateren!

Dat de jullie huid meer vocht nodig heeft dan de dameshuid is een feit. Maar hoe komt dat eigenlijk? Het mannelijk hormoon testosteron is één van de grootste oorzaken dat de mannenhuid vaak vetter is (de mannenhuid produceert tot 2 keer zoveel talg), maar is toch vochtarm. Daarnaast wordt de huidbarrière vaker aangetast door het scheren of juist door het laten staan van een baard.

Het is dus duidelijk dat de mannenhuid specifieke verzorging vereist, maar jij doet dat toch ook liefst doeltreffend en zonder teveel gedoe niet? Dan is de verfrissende MEN³ gelcrème waarschijnlijk een goede optie.


Waarin verschilt de MEN³ time outmoisturizer van de damesproducten?

Zonder al te veel in de wetenschap te treden (deze kan je hier terugvinden) gaat deze dagverzorging als het ware samenwerken met het mannelijk testosteron. (…dus dames, gebruik niet stiekem zijn flacon! )


Wat maakt deze exclusief voor mannen ontwikkelde moisturizer zo uniek?

MEN³ combineert de effectiviteit van het intens hydraterende MultiMoist CLR™ met onder meer het uiterst innovatief en baanbrekend ingrediënt Annonasense CLR™ (dé medisch-cosmetische innovatie van 2021) in een lichte geltextuur die zorgt voor een boost waarop de huid de hele dag kan vertrouwen. Bovendien is de hypoallergene formule veilig zelfs voor de meest gevoelige huid. Een must voor rokers, en zeker als je deze vakantie het vliegtuig neemt. Het is alom bekend dat je huid boven de wolken super veel vocht verliest.

Wil je ook al een beetje rekening houden met de toekomst? De zijdepeptiden -die ook verwerkt zitten in deze dagverzorging- gaan het verouderingsproces sterk vertragen.

Alles is zit in een hygiënisch en gemakkelijk airless pompsysteem. Handig toch?


#mannenverzorging #mannenhuid #hydratatie #MEN3 #MEN3timeoutmoisturizer #MEN3moisturizer #belgisch 

Reacties

Populaire posts van deze blog

WANNEER HYGIËNE HET ALLERBELANGRIJKST IS! Dé eco-revolutie!