Hoe gebruik je best het ecologisch en budgetvriendelijk wegwerpmateriaal voor je massages? 

Gebruik de composteerbare Tafelbeschermer om over je bed of bank te leggen tijdens je massage (lichaams- en rugmassage tot sport- en diepe weefselmassages), deze protector bevat waterbestendige vezels om eventuele olievlekken op je massagebed te voorkomen.

Leg op zijn beurt een katoenen handdoek over de beschermer om een zachte laag te bieden. Gebruik een Spa deken (met of zonder) gezichtsuitholling om over de handdoek en de hoofdsteun te leggen of onze Spa Sheet. Deze lakens zorgen voor een zachte en hygiënische laag tussen je handdoek en de klant.


Hou een tweede handdoek omgedraaid en klaar op de bank met een Body Towel of een tweede Spa deken gelegd onder de handdoek. Op deze manier, wanneer je klant met zijn gezicht naar beneden op de bank ligt en de handdoek over hun rug wordt getrokken, zullen ze alleen maar in contact komen met onze Spa dekens. Onze luxe Spa Sheets met wafeltextuur zullen helpen de warmte vast te houden en zijn altijd een stuk zachter dan een katoenen handdoek.


Wanneer u klaar bent met uw behandeling kunt u het alles weggooien of meegeven aan de klant. Weggooien doe je best bij compost of papier. Binnen 8-12 weken zijn deze dan biologisch afgebroken.


Bestellen? Scan de QR code of klik op deze link 
Reacties

Populaire posts van deze blog