Is collageen werkelijk magisch? Fabel of feit? 

Naarmate je ouder wordt, vanaf je 25ste jaar, vermindert je eigen collageensynthese en stel je stelselmatig verouderingsverschijnselen vast. Jouw huid wordt droger en verliest aan stevigheid, fijne lijntjes, ouderdomsvlekjes en rimpels worden zichtbaar. Je haar wordt dunner of je hebt al beginnend haarverlies. Plots krijg je last van eczeem…  

Collageen inzetten als supplement bij jouw dagelijkse verzorgingsroutine zal zorgen voor een vermindering van pigmentvlekken, donkere kringen rond de ogen, ouderdomslijntjes en rimpels. Ook je haar zal er wel bij varen. Tevens biedt collageen een fantastische ondersteuning van je gewichten en spieren.

Hoeveel collageen moet ik nemen voor zichtbaar resultaat?

Bij de opstart adviseren we gedurende 14 dagen tot 1 maand, 2 flesjes per dag (1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds) om je huid te boosten. Dit is eigenlijk 2 keer 5 gram collageen.

Zet de flesjes in je koelkast dan zijn ze superlekker! Met 1 flesje per dag nadien behoud je het effect. Neem vooral foto’s na 30, 60 en 90 dagen en kijk zelf naar het resultaat.

Een greep uit de resultaten.

 

Een kuur van 60 dagen Collagen Elixir bestel je zelf heel handig. Scan onderstaande QR code. Maak je je account aan en je bestelling wordt binnen de 3-4 werkdagen aan huis geleverd.

Bestel je vanuit Nederland: klik dan hier

Voor een kuur van 60 flesjes (2 maanden) betaal je 3.5 €/dag Wens je eerst te testen? klik dan hier voor een proef van 10 flesjes

Ben je als beautyprofessional zelf overtuigd en heb je interesse in de zakelijke (verdien)mogelijkheden voor jouw zaak? Dan begeleiden jou van A-Z om succesvol aan de slag te gaan. Bel:+32 479458359  OF Mail katleen@cosmentis.com (Graag met titel: "COLLAGEN')

Wat is het collagen elixir? Wat zit er in dit magische flesje?

Het is een mix van marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige ingrediënten (zoals kamille, aloë vera, goji- en acerolabessen)  om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

KLIK HIER VOOR EEN INTRODUCTIEFILMPJE (2 MIN) OVER HET COLLAGEN ELIXIR. 

ALS JE VAN DE WETENSCHAP HOUDT, IS DEZE VIDEO (13 MIN) DE MOEITE WAARD OM TE BEKIJKEN.

Voor wie? 

Het collageen elixir is voor alle mannen en vrouwen die zo lang mogelijk jong en vitaal willen blijven en huid, haar, spieren en gewrichten willen ondersteunen BEHALVE mensen met een visallergie. Als je zwanger bent of medicijnen op recept neem, overleg dan altijd eerst met je arts.

Uiteraard blijft een goede huidverzorging, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl essentieel voor het behouden van een mooie huid. De collageen drankjes van zijn dan ook vooral bedoeld als extra aanvulling om je collageen van binnenuit te boosten.

Wens je eerst te testen? klik dan hier voor een proef van 10 flesjes


Waarom collageen type 1? Wat is het verschil met de meeste collageenpreparaten?

Er zijn twee soorten collageen op de markt. Rundercollageen en viscollageen en dit in verschillende vormen: poeders, bruistabletten, gummibeertjes…

Echter vaak worden deze afgebroken door de maag waardoor de werkzaamheid verminderd. Door de dubbele nutritechnologie in het collagenelixir wordt de afbraak tot een minimum beperkt waardoor de werkzaamheid van je collageenpreparaat hoger is. Het viscollageen (Collageen van type I) heeft ook een andere samenstelling dat meer vergelijkbaar is met de structuur van de menselijke huid. Marine-collageen is rijk aan unieke aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Wens je eerst te testen? klik dan hier voor een proef van 10 flesjes

Ingrediënten in het collagen elixir?

Ø Marine collageenpeptiden (5 gram!)

Collageen ondersteunt een stralende, jeugdige uitstraling.

Ø Biotine en zink

Een boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels

Ø Vitamine C

Krachtig antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen

Ø Een botanische blend met onder meer

Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.

Ø Uiteraard zonder toegevoegde suiker

Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen en een vleugje kruiden.

 

Reacties

Populaire posts van deze blog