Waarom zouden mannen hun gelaat best 1 keer per week moeten scrubben?


Door te scrubben wordt de dode huidcellen verwijderd. Dit helpt om de huid gladder en zachter te maken en geeft een frisse, energieke en gezonde uitstraling aan de huid.

Mannen hebben over het algemeen grotere poriën. Deze kunnen gemakkelijk verstoppen. Scrubben helpt bij het verminderen verstopte poriën en mee-eters door de opeenhoping van talg en vuil.

Het scrubben van de huid kan helpen bij het verminderen van ingegroeide baardharen. Dit is een veel voorkomend probleem bij mannen die regelmatig scheren. (Mannen die daarentegen een baard laten groeien, kunnen door te scrubben een gezonde baardgroei bevorderen)

Hoe werkt de all-in-one MEN³ Face Polish? 

De MEN³ Face Polish is een milde microdermabrasiebehandeling. Deze scrub-masker combinatie is een dieptereiniging die weliswaar minder krachtig en intens is dan de professionele dermabrasie behandeling maar geeft op termijn vergelijkbare resultaten op vlak van onzuiverheden, celvernieuwing en grove poriën. De milde scrubwerking verwijdert effectief vuil, vet en dode huidcellen tot diep in de poriën. De huid voelt super ´clean´ en zacht aan. Helpt tevens om ingegroeide haren te voorkomen

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een gelaatsbehandeling die de bovenste laag van de huid exfolieert om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het exfoliëren van de huid kan verstopte poriën als het ware 'ontstoppen’. Dit proces stimuleert ook de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor jouw huid gladder, helderder en jonger lijkt. Grove poriën worden minder zichtbaar.

Hoe gebruik je de MEN³ Face Polish?

  1. Breng in een dunne laag aan op een vochtig gelaat. Aanbrengen op de vochtige huid, licht inmasseren en vervolgens goed afspoelen met water.
  2. Masseer zacht met cirkelvormige bewegingen gedurende +/- 30 seconden. Vermijd de oogomtrek.
  3. Laat 1 tot 5 minuten intrekken (afhankelijk van de gevoeligheid van je huid).
  4. Spoel grondig af met lauwwarm water om alle resten te verwijderen en dep voorzichtig droog.
  5. Hydrateer nadien met de MEN³ time-out moisturizer.

Gevoelige huidtypes gebruiken dit product best niet kort voor of na het scheren. Wij raden aan om 30 minuten te wachten voor of na de scheerbeurt.

Hoe vaak gebruik je de MEN³ Face Polish?

Gezien de 3 in 1 scub-masker combinatie is 1 keer per week is voldoende. Doe het bij voorkeur in de douche of tijdens het baden

Wat zijn de voordelen van een wekelijkse behandeling met de MEN³ Face Polish?

Je gelaat scrubben met de MEN³ Face Polish zal dode huidcellen verwijderen en verstopte poriën openen en reinigen, waardoor de huid er gladder en frisser uitziet.

Een masker en helende werking

De MEN³ Face Polish zal helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne, littekens en pigmentatieproblemen.

Ingegroeide baardharen zijn verleden tijd.

Regelmatig scrubben helpt bovendien ook om ingegroeide baardharen te voorkomen, vooral bij mannen die dagelijks scheren. Door de huid te scrubben, worden namelijk de dode huidcellen-die de poriën blokkeren en leiden tot ingegroeide haartjes regelmatig verwijderd.


Invest wisely in your skin and looks,

it will serve you all days of your life!

Reacties

Populaire posts van deze blog