MEN³ Time out Moisturizer: Dé Huidverbeterende Gelcrème met het Nobelprijs winnende Ingrediënt

 

MEN³ Time out Moisturizer: Dé Huidverbeterende Gelcrème met het Nobelprijs winnende Ingrediënt

Als het gaat om huidverzorging voor mannen, is MEN³ een naam die in het oog springt. De MEN³ Time out Moisturizer is een hydraterende huidverbeterende gelcrème die niet vet is. Deze werkt samen met het mannelijk testosteron en is daarom ook uiterst geschikt voor de typische vochtarme, ruwe, gevoelige of geïrriteerde (door de herhaalde scheer- en trimbeurten) mannenhuid. In dit artikel gaan we dieper in op de innovatieve en baanbrekende ingrediënten die deze moisturizer zo effectief maken, waaronder het nobelprijs winnende ingrediënt Annonasense CLR™.

Innovatie in MEN³ producten

Een van de belangrijkste ingrediëntencomplexen in MEN³ producten is MultiMoist CLR™. Dit actief complex is een van de meest succesvolle high-end moisturizers in de cosmetische industrie. Het activeert onder meer de vitamine D receptoren, waardoor de huid meer vocht kan opnemen en de hydratatiegraad van de huid spectaculair verhoogt (in vivo tot 173% hoger na 8 uur vergeleken met placebo). Het resultaat is een gezonde, gehydrateerde en vitale huid die optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals scheer- en trimbeurten, pollutie, koude, vochtverlies en bescherming tegen huidkanker.

Het nobelprijswinnende ingrediënt Annonasense CLR™

Een ander belangrijk ingrediënt van de MEN³ Time out Moisturizer is Annonasense CLR™, een gepatenteerd actief bestanddeel dat ontwikkeld is door David Julius en Ardem Patapoutain, die hiervoor in 2021 de Nobelprijs ontvingen. Het baanbrekende ingrediënt wordt geëxtraheerd uit de schil van de Cherimoyavrucht, waardoor de aarde niet extra uitgeput wordt. Annonasense CLR™ heeft niet alleen huidverbeterende eigenschappen, maar ook duurzaamheidsvoordelen.


Zijdepeptiden voor natuurlijke vertraging van het verouderingsproces

De MEN³ Time out Moisturizer bevat ook zijdepeptiden die het natuurlijke verouderingsproces sterk vertragen. Deze crème wordt aanbevolen voor mannen vanaf 25 jaar, vooral als ze tekenen vertonen van vermoeidheid en stress, rokers en mannen die veel reizen.

Gebruik en resultaat

Breng twee maal daags MEN³ Time out Moisturizer aan in een dunne laag op het gezicht en de hals na het gebruik van je gezichtsreiniger. De resultaten zijn verbluffend: een gezonde, gehydrateerde en vitale huid die optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is deze crème uiterst geschikt als adjuvans bij de behandeling van eczeem.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom dagelijkse huidverzorging geen bedreiging vormt voor je mannelijkheid