Waarom MEN³ kiest voor 5-lagige UV-glas verpakkingen voor de MEN³ scheerproducten.

Bij MEN³ streven we ernaar om niet alleen de meest innovatieve verzorgings- en scheerproducten voor mannen te produceren, maar ook om dit op een duurzame en milieuvriendelijke manier te doen. 

Daarom kiezen we steevast voor verpakkingen die zowel de kwaliteit van onze producten beschermt als een positieve impact heeft op het milieu. Onze huidverzorgingsproducten verpakken we in recycleerbare "airless pompsystemen" en onze scheerproducten in potten en flacons bestaande uit "5-lagig UV-glas". 

Wat zijn de voordelen van dit glas en waarom deze potten en flacons onze geprefereerde keuze zijn voor de MEN³ scheerproducten en onze planeet.

uv glas

5 redenen waarom we bij de MEN³ scheerproducten kiezen voor 5-lagige UV-glas:

  1. Maximale bescherming voor je producten: Onze 5-lagige UV-glas verpakkingen zijn de ultieme barrière tegen schadelijke lichtstralen en zuurstof. Hierdoor blijven de werkzame ingrediënten in onze producten langer intact.
  2. Natuurlijke conservering: Door de unieke eigenschappen van UV-glas hebben onze producten geen tot weinig behoefte aan kunstmatige conserveermiddelen. Dit is niet alleen beter voor jouw huid, maar ook voor het milieu.
  3. Duurzaamheid: UV-glas is een duurzaam materiaal dat oneindig recyclebaar is. Door te kiezen voor onze producten, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je je ecologische voetafdruk.
  4. Hygiëne: De donkere kleur van het UV-glas voorkomt dat bacteriën en schimmels zich vermenigvuldigen in de verpakking, waardoor je producten hygiënisch blijven.
  5. Luxe uitstraling: Naast de functionele voordelen, geeft UV-glas onze producten een luxe uitstraling die past bij de kwaliteit van onze formules en jouw klanten.

De betrokkenheid van CosMENtis (MEN³) voor het milieu:

Als innovatief en Belgisch bedrijf zijn we ons bij CosMENtis bewust van de impact die onze producten hebben op het milieu. Daarom zetten we ons in voor duurzame oplossingen op alle niveaus. Door te kiezen voor 5-lagige UV-glas verpakkingen, maken we een bewuste keuze voor een schonere toekomst.

  • Minder afval: Onze verpakkingen zijn duurzaam en kunnen meerdere keren worden gebruikt. Dus motiveer jouw klanten om de potten niet weg te gooien naar gebruik, maar hen te hergebruiken voor andere doeleinden.
  • Natuurlijke ingrediënten in de MEN³ scheerproducten: We selecteren zorgvuldig natuurlijke ingrediënten die minimaal belastend zijn voor het milieu.
  • Verantwoorde productie: We werken samen met partners die dezelfde waarden delen en zich inzetten voor duurzame productiemethoden.

Met onze 5-lagige UV-glas verpakkingen bieden we jouw klanten dus niet alleen meest gezonde scheerproducten. Door te kiezen voor MEN³, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en een gezonde toekomst. Bezoek onze website voor meer info: www.cosmentis.com 

Kijk je mee? Klik op deze link om het UV-glas duidelijk te zien op Video.

Veelgestelde vragen over 5-lagige UV-glas verpakkingen

  1. Wat is het verschil tussen 5-lagige UV-glas en gewoon glas? 5-lagige UV-glas is zo dik en zo donker dat het schadelijke UV-stralen en zichtbare licht kan blokkeren. Dit in tegenstelling tot gewoon glas, dat deze stralen doorlaat. Hierdoor blijven de ingrediënten in onze producten langer vers en effectief. Daarnaast heeft 5-lagige violet UV-glas een donkere zwarte kleur die de groei van bacteriën remt.

  2. Is 5-lagige UV-glas duurzaam? Jazeker! 5-lagige UV-glas is oneindig recyclebaar. Door te kiezen voor MEN³ producten, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de afvalberg. Daarnaast gaan onze producten langer mee dankzij de beschermende werking van het glas, waardoor je minder vaak nieuwe producten hoeft aan te schaffen.

  3. Zijn de producten in UV-glas verpakkingen duurder? Het is waar dat de productie van 5-lagige UV-glas kostbaarder is dan die van gewoon glas. Echter, de voordelen die het biedt in termen van productbescherming, duurzaamheid en hygiëne rechtvaardigen onze investering. Bovendien zorgen wij er bij CosMENtis voor dat onze producten betaalbaar blijven zonder in te boeten aan kwaliteit.

Ben je een beautyprofessional en wens je meer info? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@cosmentis.com - whatsapp +32 479458359 - wwww.cosmentis.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

De Magische Formule om Mannen te Betoveren in Jouw Beauty Empire